Echipa Psylife

Comunitatea de specialiști cu dorințe comune: siguranță emoțională, sănătate relațională, conștientizarea mecanismelor de apărare și utilizarea conștientă a lor

PsyLife este compania fondată de doi specialiști în sănătate emoțională și relațională, care de-a lungul practicii private au lucrat cu mii de cazuri.

Raluca si Adela

Psiholog Dr. Raluca Anton Zaharie

Managing Partner PsyLife

Este psihoterapeut specialist cu formări în diverse forme de intervenție terapeutică (terapie cognitiv comportamentală, terapie relațională Imago, terapia centrată pe scheme), formator și supervizor în psihoterapie. Raluca lucrează de 15 ani în practica privată și pornește de la principiul conform căruia este responsabilitatea fiecăruia dintre noi să ne construim o viață valoroasă atât din punct de vedere personal, cât și profesional. Astfel, una dintre misiunile pe care și le-a conturat este de a duce în comunitățile profesionale informațiile și tehnicile din știință relațiilor pentru a construi, împreună cu cei din acele contexte, comunități care să îi ajute să se exprime și să se simtă în siguranță. De asemenea, în activitatea terapeutică lucrează atât cu cupluri, cât și în terapie individuală.

Raluca și Adela

Psiholog Dr. Adela Moldovan

Managing Partner Psylife

Este psihoterapeut specialist cu formări în diverse forme de intervenție terapeutică (terapie cognitiv comportamentală, terapie relațională Imago, terapia centrată pe scheme), formator și supervizor în psihoterapie. Adela este extrem de pasionată de dinamicile relaționale, motiv pentru care o bună parte din activitatea ei este focalizată pe terapia de cuplu. Desigur, pe parcursul celor 15 ani de practică privată și-a dezvoltat o serie de abilități în munca individuală cu cazuri complexe, cu povești de viață traumatice, fiind alături de clienții ei în demersul vindecării emoționale și în redobândirea funcționalității vieții de zi cu zi, pornind mereu de la premisa că relațiile sănătoase sunt cele care pot face diferența în tot acest proces.

Echipa PsyLife este compusă din consilieri și psihoterapeuți care, împreună, își doresc să contribuie la starea de bine a clienților lor și a comunităților din care fac parte

Maria Zangăr (Coșuțiu)

Maria Zangăr (Coșuțiu)

Terapie de cuplu | Consiliere individuală | Consiliere de familie

Maria este psihoterapeut cu formare în Terapia Sistemică, realizată în cadrul Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie și terapeut în formare pe Terapia relațională IMAGO, desfășurată prin Academia de Terapie IMAGO, din România. A studiat psihologia, la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, în cadrul Universității Babeș- Bolyai, din Cluj-Napoca, urmată de masteratul de Consiliere Psihologică și Intervenții în Dezvoltarea Umană. În prezent, urmează cursurile de formare ale masteratului de Consiliere pastorală și asistență psihosocială, ale Facultății de Teologie Ortodoxă, Cluj-Napoca. În munca sa, aspectele pe care le abordează frecvent sunt acelea legate de nevoile umane, autenticitate, integrarea cu sens a poveștii de viață, înțelegerea propriilor emoții și reglajul emoțional. Expertiza ei se concentrează în jurul anxietății și depresiei, precum și în jurul perfecționismului, a relațiilor de cuplu și a dinamicilor de familie. Misiunea Mariei constă în însoțirea oamenilor de diverse vârste în drumurile pe care ei au pornit, ori pe căile pe care s-au împotmolit. Articolele de psihologie scrise de Maria pot fi citite aici: A’List Magazine, PsyLife. Evenimentele la care a luat parte în calitate de speaker, ca reprezentant al domeniului psihologiei: Interviu Lookmedica „Depresia, o suferință care trebuie tratată” (emisiunea Abecedar medical), „Depresia la studenți- Cum pot trece peste problemele din viața de zi cu zi”, Workshop „Primește iubirea pe care ți-o dorești” (IMAGO), cu rol de asistent. Live cu și despre adolescenți – cu Prințesa Urbană (Ioana Chicet – Macoveiciuc), live-uri pentru comunitatea PsyLife. Maria a participat și la workshop-uri pentru educația sexuală a adolescenților, realizate prin Asociația Benefacto, conferința „Rabdă inimă și taci”, organizată de către Alianța pentru Mobilitate Socială.

Corina Petruț

Corina Petruț

Psihoterapie | Terapie de cuplu | Terapie individuală

Corina este psiholog și psihoterapeut autonom, cu formare de bază în terapii cognitive-comportamentale. În prezent urmează o formare în terapie relațională IMAGO, specializarea fiind pe terapia de cuplu. A studiat psihologie la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației a universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și a terminat masterul de Psihologie Clinică, Consiliere Psihologică și Psihoterapie, în cadrul aceleiași facultăți. Formarea în terapia relațională IMAGO s-a desfășurat prin intermediul asociației Academia de Terapie IMAGO din România. Misiunea Corinei în terapie a devenit aceea de a-i ajuta pe oamenii cu care lucrează să descopere sursa dificultăților cu care se confruntă în prezent, pentru ca mai apoi să dezvolte modalități funcționale prin care să compenseze lipsurile din perioada dezvoltării lor și să își descopere și valorifice reziliența. Expertiza ei se concentrează pe gestionarea problemelor de anxietate, depresie și a relațiilor de cuplu. Articolele de psihologie scrise de Corina pot fi citite aici: PsyLife și A’List Magazine. Evenimente la care a participat ca speaker și ca reprezentant al domeniului psihologiei sunt: Workshop-ul „Primește iubirea pe care ți-o dorești", IMAGO, în rolul de asistent, Best Talk „Ieșirea din zona de confort. Cum facem față situațiilor necunoscute?", Retreat to reconnect editia 1 si 2, unde a realizat workshop-uri pe tematica înțelegerii vulnerabilității ca sursa a rezilienței, live-uri pentru comunitatea PsyLife.

Orsolya Szász

Orsolya Szász

Psiholog - Consiliere individuală | Dezvoltare personală | Consiliere de familie

Orsolya este psiholog și psihoterapeut cu formare în Psihoterapia de familie, psihopedagog consilier dezvoltare personală și specialist resurse umane. A studiat Psihologie si Psihopedagogie Specială, la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Babeș-Bolyai. Pasiunea pentru psihologie provine din dorința de a contribui în comunitate, în schimbarea ei în mai bine și de a oferi suport acolo unde este nevoie. Orsolya crede că pentru a avea relații armonioase în multiplele roluri pe care ni le asumăm de-a lungul vieții, printre cele mai relevante aspecte este cunoașterea și acceptarea propriei persoane și a propriei povești de viață. Scopul ei este să ofere sprijin în tot acest proces de cunoaștere, precum și în identificarea și activarea resurselor personale care ajută la îmbunătățirea calității vieții și la gestionarea sănătoasă a situațiilor dificile. Expertiza ei se concentrează pe gestionarea anxietății, atacurilor de panică, depresiei, stresului, burnoutui, gestionarea emoțiilor, dezvoltare personală, parenting. Articolele de psihologie scrise de Szász Orsolya pot fi citite aici: PsyLife, iar ca publicații științifice: 2007 - dr. Ráduly Z. Éva, Apró Rozália, Orbán Orsolya: Eficiența utilizării ilustrațiilor complexe în recuperarea logopedică a persoanelor cu afazie în Erdélyi Pszichológiai Szemle (Transylvanian Journal of Psychology).

Mihaela Bercea

Mihaela Bercea

Terapie de cuplu | Consiliere în dezvoltare personală

Absolventă a Facultății de Psihologie si Stiințele Educației din cadrul Universității Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca, Mihaela crede în puterea fiecăruia dintre noi de a aduce în viața noastră mai multă autenticitate, un scop personal și bucuria de a trăi. Mihaela are o experiență de 20 de ani în Marea Britanie, în munca privind copiii și familiile provenite din medii devaforizate, protecția copilului și safeguarding. Își dorește ca misiunea sa să fie aceea de a dezvolta și a menține relațiile interumane sănătoase necesare unei dezvoltări holistice. Mihaela lucrează într-un mediu multi-național si multi-cultural, este deschisă provocărilor și fascinată de oportunitatea de a lucra cu oamenii din diferite medii, de a învăța despre valorile si principiile după care își conduc viața, de a construi comunități și punți de legătură între aceștia. Mihaela este terapeut de cuplu IMAGO, este pasionată să aducă o schimbare în sens pozitiv în viața celor din jur. Lucrează atât cu cupluri, cât și cu persoane individuale, oferind consiliere psihologică atât în română, cât și în engleză.

Razvan Costa

Razvan Costa

Consiliere individuală | Terapeut în formare Somatic Experiencing

Răzvan este terapeut Somatic Experiencing în formare și colaborator PsyLife Clinic, unde lucrează în consiliere individuală - folosind tehnici orientate înspre corp, lucrând, în principal, cu tulburări de stres post-traumatic și integrarea experiențelor traumatice care apar în urma diverselor forme de abuz. Răzvan a acumulat experiență în lucrul cu oamenii din activitatea pe care a desfășurat-o în domeniul Securității naționale, atât pe teritoriul țării, cât și în misiuni internaționale.

Andrada Alb

Andrada Alb

Psiholog - Consiliere individuală | Consiliere de familie | Orientare în carieră

Andrada este consilier vocațional și psihoterapeut de familie cu formare în Psihoterapia Familiei si Teoria Cognitiv Comportamentală, la care se adaugă Consilier în Dezvoltare Personală și Formator de Formatori. A studiat Psihologie, la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, urmată de masterat în cadrul specializării Consiliere și Intervenție Psihologică în Dezvoltarea Umană. Andrada dintotdeauna a considerat ființa umană ca fiind cea mai complexă și interesantă formă de existență. Ca urmare, interesul ei sporit față de om a determinat-o să studieze psihologia, urmând apoi să aprofundeze aceste cunoștințe mergând către domeniul consilierii cu focus către copii, adolescenți și dinamicile familiale în care aceștia trăiesc. Andrada lucrează zilnic cu copiii atât în mediul educațional, cât și în afara acestuia și crede că, alături de familie, psihologul este cel care poate ameliora sau preveni diferite probleme ce apar în dezvoltarea timpurie. Consideră că bazele fericirii se clădesc în primii ani de viață, motiv pentru care își dedică cea mai mare parte a timpului implicându-se în activități cu copiii. Articolele de psihologie scrise de Andrada pot fi citite aici: PsyLife, Parentool, iar printre în calitate de speaker ca reprezentant al domeniului psihologiei a realizat live-uri pentru comunitatea PsyLife.

Bianca Siceanu

Bianca Siceanu

Psiholog - Consiliere individuală | Consiliere de familie

Bianca este psiholog clinician în formare și psihoterapeut în formare în psihologia familiei, cu formare complementară în psihologia familiei, în cadrul Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie. A studiat Psihologie, la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. În prezent este masterandă în programul de Psihologie clinică, consiliere psihologică și psihoterapie din cadrul aceleiași facultăți. Misiunea Biancăi este de a susține familiile și de a ajuta copiii să se dezvolte armonios. Biancăi îi place să se joace împreună cu copiii, să îi asculte și să îi observe. De-a lungul timpului, copiii au fost cei care au învățat-o să aibă mai multă răbdare cu ei și să le respecte ritmul de dezvoltare. Copiii au învățat-o să găsească și să se bucure în fiecare zi de cele mai mici lucruri. Copiii au provocat-o să încerce să înțeleagă ce se află dincolo de aparențe și au învățat-o că dincolo de comportamentul dificil sunt emoții și nevoi neîmplinite. Nouă ne place să spunem despre ea că este un talent înnăscut pentru a lucra cu copiii. Modul în care reușește să se conecteze cu cei mici este unul care o îndeamnă să îi ajute să se conecteze cu ei înșiși. Și cât de important este acest lucru! Articole de psihologie scrise de Bianca pot fi găsite și pe Mukibooks.

Rodica Afrăsinei

Rodica Afrăsinei

Psiholog - Consiliere individuală | Orientare în carieră

Rodica este consilier pentru dezvoltare personală și psihoterapeut de familie în formare în cadrul Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie. A studiat Psihologie la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației și masterul de Consiliere şi intervenţie psihologică în dezvoltarea umană, în cadrul Universității Babeș-Bolyai. Are expertiză în problemele relaționate carierei și învățării, anxietate, depresie, stres post-partum, imagine corporală, dificultăți relaționale, contexte de performanță, dificultăți decizionale. Lucrează cu adolescenți și adulți. Misiunea Rodicăi constă în a ajunge la oameni și la poveștile lor de viață. Ea a considerat mereu că fiecare dintre noi are nevoie să se uite la propria persoană și la cei apropiați pentru a găsi acele pârghii care să ne dea îngăduință, putere, încredere și răbdare. Atenția la ce se întâmplă cu noi înșine și cu cei din jurul nostru ne ghidează și ne aduc sens în relațiile pe care le avem, în traseul profesional, valorile pe care le fructificăm și în lucrurile cu care ne identificăm. Are ca sprijin și înțelepciunea cărților, iar munca din proiectele de voluntariat cu tinerii îi oferă un suport în abordarea problemelor din mai multe perspective. Articolele de psihologie scrise de Rodica pot fi citite aici: PsyLife, A’List Magazine, Cronica de Psihologie, intervenții în newsletter-ul Inclusiv. Evenimente la care a luat parte în calitate de speaker ca reprezentant al domeniului psihologiei: live-uri pentru comunitatea PsyLife, despre Motivație – pentru comunitatea QUBE, În dans cu emoțiile – în cadrul MindSpark, FSPAC, intervenție în caseta #19 În ritmul meu – Sentimentul de vinovăție, podcast-urile Mental Health for Romania.

Raluca Igna

Raluca Igna

Psiholog Dr. – Consiliere și psihoterapie individuală și de familie - online pentru comunitatea PsyLife

Este psiholog clinician și psihoterapeut cu formare în terapia cognitiv-comportamentală și terapia rațional-emotivă și comportamentală și, ulterior, cu formări complementare, alături de specialiști internaționali, pe atașament și traumă. A început în 2007 să lucreze cu familii și copii pe anxietate, depresie și ADHD, observând îndeaproape dinamica acestor familii în cadrul spitalului de psihiatrie infantilă. Concomitent, s-a focalizat pe durerea cronică și efectul pe care aceasta, alături de emoții, o are asupra calității vieții. A continuat aprofundarea relației mamă-copil în cadrul unui proiect pe depresia post-partum, precum și aprofundarea traumei la pacienții care urmau să aibă operații de reconstrucție în urma unor accidente sau boli, în cadrul departamentului de psihologie al Universității Milano-Bicocca. Experiențele pacienților cu care s-a întâlnit i-a adâncit convingerea că oriunde există durere și întuneric, există și speranță și lumină; și ca ființe umane, avem capacitatea de-a echilibra mereu durerea cu acțiuni înspre starea de bine. În prezent, activitatea ei este centrată pe susținerea individului și a familiei, în procesul de conștientizare și transformare a stărilor care blochează crearea siguranței emoționale pentru ei și pentru copiii lor. Raluca face consiliere în Oradea și online pentru comunitatea PsyLife.

Alina Băbășan

Alina Băbășan

Psiholog - Consiliere relațională | Consiliere în dezvoltare personală

Alina este absolventă a facultății de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. A fost dintotdeauna pasionată de modul în care oamenii interacționează și modul lor de a comunica, astfel, de-a lungul carierei ei de peste 16 ani, a avut parte de experiențe diverse în domenii complementare psihologiei: este antreprenor în Resurse Umane, Coach certificat ICF, consilier dezvoltare personală acreditat și în prezent este terapeut în formare, în Terapia relațională IMAGO, desfășurată prin Academia de Terapie IMAGO din România. Psihoterapeut în formare pe terapie sistemică de familie și psihodramă, își dorește să îmbine autocunoașterea, partea practică și teoretică pentru a întinde o mână de ajutor tuturor cuplurilor și persoanelor care au nevoie de conștientizare și prezență în propriile vieți. A observat dinamica relațiilor de toate tipurile de-a lungul timpului, astfel prin psihoterapie își dorește să ajute oamenii cu anxietate și depresie, să ajute cuplurile să se înțeleagă mai bine unul pe celălalt, să fie cât mai conectați pentru a ajunge la starea de bine și la o calitate mai bună a vieții.

Iulia Bunea

Iulia Bunea

Psiholog - Consiliere individuală | Consiliere de familie

Iulia este psihoterapeut în psihoterapia cognitiv-comportamentală, cu formare complementară în psihoterapia familiei, consiliere și intervenții psihologice în dezvoltarea umană pentru copiii și adolescenți. Aceasta își dorește ca prin munca sa să ofere celorlalți sprijinul și spațiul pentru a crește, pentru a se confrunta cu problemele lor (anxietate, atacuri de panică, depresie, OCD etc.), pentru a deveni persoana care își doresc să devină și pentru a construi comportamente și relații sănătoase cu sine și cu ceilalți. Doctorand în psihologie, aceasta s-a specializat în tematica perfecționismului și problemelor emoționale și relaționale asociate. Aceasta lucrează atât cu adulții, cât și cu copii și familii, oferind consiliere/ psihoterapie atât în limba română cât și în engleză, și un spațiu sigur și suportiv pentru LGBTQIA+. În munca sa cu copiii și adolescenții, aceasta urmărește sprijinul terapeutic direct al copilului, dar și consilierea părinților pentru susținerea micuților lor.

Oana Mărcuș

Oana Mărcuș

Psiholog Dr. - Terapie de cuplu | Consiliere individuală - online pentru comunitatea PsyLife

Este psiholog și psihoterapeut cu formare în psihoterapie cognitiv-comportamentală și urmează în prezent o formare internațională în terapie relațională IMAGO, specializarea fiind pe terapia de cuplu. Oana a studiat Psihologie, la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, U.B.B., urmată de masterat și doctorat în domeniu. Oana lucrează de 10 ani în practica sa privată, unde munca ei este fundamentată științific, fiind pasionată de a aduce știința mai aproape de oameni. Oana este un psihoterapeut cald, blând și empatic, care atunci când ți-e greu îți este alături pentru a te sprijini. Când simți că nu mai poți sau că ai obosit - să faci prea multe pentru alții, dar prea puțin pentru tine - este acolo să te încurajeze și să îți ofere cele mai bune strategii de a ieși din impas. Este un om frumos și deschis, care învață mereu și mereu, din dorința de a ajuta cât mai mulți oameni să fie bine cu ei și în relațiile lor. Oana participă anual la minim două conferințe internaționale și la cursuri de formare internațională pentru a învăța constant și a putea să le fie alături clienților săi în moduri cât mai dinamice. Crede cu tărie că relațiile sunt extrem de importante pentru starea noastră de bine și că suferința din relații ne destabilizează pe toate planurile. În activitatea sa, lucrează în principal cu cupluri, dar și în terapie individuală. Oana face atât Terapie de cuplu, cât și Consiliere individuală online pentru comunitatea PsyLife.  

Gabriela Gherguț

Gabriela Gherguț

Psiholog - Consiliere individuală | Consiliere de familie

Gabriela este consilier pentru dezvoltare personală și psihoterapeut de familie în formare în cadrul Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie. Are expertiză în domenii precum anxietatea, depresia, managementul stresului, al emoțiilor, tulburări alimentare, stima de sine scăzută, dezvoltarea abilităților de comunicare și de relaționare, parenting. A studiat Psihologie la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, fiind absolventă și a masterului de Consiliere și intervenții psihologice în dezvoltarea umană, în cadrul Universității Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca. În rolul ei de consilier și psihoterapeut, misiunea Gabrielei constă în explorarea potențialului pe care fiecare om îl are, prin înțelegerea semnificației poveștii de viață. Încearcă, astfel, să aducă schimbare prin ruperea unor tipare automate și prin determinarea de a acționa într-un mod cât mai conștient. De aici pornește și pasiunea sa pentru psihologie și interesul de a lucra alături de copii, părinți și alți adulți. O dezvoltare sănătoasă începe încă din copilărie, iar adulții pot învăța cum să fie alături de ei atât în copilărie, cât și în adolescență. Articolele de psihologie scrise de Gabriela pot fi citite aici: PsyLife, A’List Magazine, Parentool, Asociația A.L.E.G- Si eu reușesc. Evenimentele la care a luat parte în calitate de speaker ca reprezentant al domeniului psihologiei sunt live-urile în cadrul comunității PsyLife, Combate procrastinarea- grup de dezvoltare personală, în cadrul asociației Respiro, Aleg să vorbesc, Campania ”Creștem și învățăm împreună” din cadrul Editurii Herald, podcastul În ritmul meu.

Cezara Botez

Cezara Botez

Psiholog - Specialist în educație sexuală și intimitate | Consiliere individuală | Consiliere de familie

Cezara crede că relațiile care se creează între oameni constituie un prilej valoros de a cunoaște și a învăța lucruri despre noi, acestea fiind contextele în care ne putem construi cea mai bună versiune a noastră. Ea este mereu atrasă de măreția universului care caracterizează pe fiecare în parte și dorește să fie un sprijin de nădejde atunci când această complexitate poate părea prea mult. Încurajează dezvoltarea și ghidarea după valorile personale, acceptarea necondiționată a propriei persoane, crearea de contexte în care creativitatea și spontaneitatea să fie cultivate și integrate ca părți esențiale ale noastre. Cezara este pasionată de lucrul cu copiii și cu părinții lor, considerând că dinamicile dintr-o familie dictează felul în care viitorul adult se va raporta la lume și la provocările pe care le va întâmpina.

Vlad Guluță

Vlad Guluță

Speaker și trainer

Vlad a absolvit Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, secția Psihologie, iar mai departe a finalizat studiile în cadrul programului masteral: Psihologie Clinică, Consiliere Psihologică și Psihoterapie la Universitatea Babeș-Bolyai. În prezent activează ca psiholog în Penitenciarul Gherla, iar în paralel susține evenimente de psihoeducație pentru publicul larg. Articolele scriese de Vlad pot fi găsite pe PsyLife, Parentool, Pagina de Psihologie, A'List.

Mădălina Bogdan

Mădălina Bogdan

Psiholog - Consiliere individuală

Mădălina este psihoterapeut cu formare în terapia cognitiv-comportamentală și psiholog clinician. A studiat psihologia, la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, în cadrul Universității Babeș- Bolyai, din Cluj-Napoca, urmată de masteratul de Psihologie Clinică, Consiliere Psihologică și Psihoterapie. Mădălina este un „om al oamenilor”, dorind să intre în lumea psihologiei din drag pentru oameni și mintea noastră. Ea găsește fascinant faptul că ceea ce gândim ne influențează comportamentul și emoțiile. Știe și faptul că uneori, pierduți prin gândurile noastre, avem nevoie de un ghid. Iar rolul de psihoterapeut pentru ea se transformă exact în asta: ghid turistic pe străzile minții tale. Munca ei are ca focus psihologia pozitivă, pe care îi place să o împărtășească atât cu adolescenții, adulții tineri sau cei seniori, cu care lucrează. Dragostea pentru binele comun a cultivat-o și în urma voluntariatului făcut în cadrul diferitelor asociații. Recent a descoperit și pasiunea de a lucra ca psihoterapeut în cadrul grupurilor de terapie. Articolele scrise de Mădălina pot fi citite pe Psihoteca și Psyspot.

Teofana Ulman

Teofana Ulman

Terapie de cuplu, Consiliere în dezvoltare personală

Cu experiență profesională și personală în domeniul sănătății, Teofana a absolvit masteratul în Psihologia Sănătății Publice și Clinice în cadrul Universității Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca, interesată fiind de a veni în ajutorul persoanelor aflate în situații de boală, situații prin care a trecut ea și membri ai familiei sale, situații cu un profund impact asupra vieții celor implicați. De-a lungul timpului a organizat și participat la evenimente dedicate medicilor, personalului din domeniul sănătății și pacienților cu limfedem. Știe din proprie experiență cât bine poate aduce tehnologia inovatoare în viața pacienților, de aceea se implică activ în susținerea inovației în domeniul sănătății românești. Teofana crede că noi toți avem nevoie de relații autentice și sănătoase cu cei din jur, de grijă, înțelegere și recunoștință, deopotrivă medici și pacienți. Și, pentru că așa cum spune deseori „în orice relație sunt cel puțin două persoane…”, Teofana și-a completat studiile cu formarea în terapia relațională și de cuplu IMAGO, despre care crede că este foarte potrivită pentru a crea context și spațiu relațional în care persoanele în suferință, partenerii de cuplu, membrii familiei, aparținătorii și personalul medical să se simtă ascultați, înțeleși, să poată relaționa și comunica mai eficient, să se regăsească și să primească resursele potrivite pentru a merge mai departe.

Diana Ianchiș

Diana Ianchiș

Psiholog - Terapie de cuplu/ Terapie de familie

Absolventă a Facultăţii de Sociologie şi Psihologie din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara. În cei aproape 20 de ani de activitate, Diana a reuşit să exploreze diverse arii profesionale conectate cu psihologia. Pornind de la experienţa organizaţională până la freelancing şi ajungând acum pe tărâmul psihoterapiei a reuşit să aibă o expunere internaţională şi multi-culturală prin diversele proiecte în care a fost implicată. Toate aceste experiențe au conturat o persoană deschisă, empatică, tolerantă şi, în egală măsură, implicată şi responsabilă. Diana este psiholog si psihoterapeut autonom, având formarea de bază în terapie familială sistemică. Dincolo de această formare, pentru a putea veni cât mai aproape de nevoile clienţilor a parcurs o serie de formări complementare cu ajutorul cărora să răspundă nevoilor specifice ale acestora: curs de bază în adicţii, formare în metoda interviului motivațional, birthstory listening. În prezent este în supervizare ca terapeut relațional IMAGO şi se adresează clienţilor cupluri sau familii care au nevoie de ghidaj şi susţinere pentru dezvoltarea de relaţii sănătoase. Consideră că rolul de mamă a adus-o cel mai aproape de înţelegerea importanţei relaţiilor în viața noastră şi i-a oferit imboldul de a explora şi mai mult paradigma relaţională. A fi într-un cuplu, iar apoi într-o familie este mult mai mult decât a privi fiecare individualitate în parte. Crede cu tărie că atunci când înţelegem cum suntem noi în relaţiile din viaţa noastră ajungem în punctul în care putem face schimbările de care avem nevoie. Diana oferă şedințe de psihoterapie în limba română şi limba engleză şi oferă un spaţiu incluziv LGBTQIA+.

Anamaria Andrei

Anamaria Andrei

Psiholog - Consiliere individuală | Orientare în carieră | Consiliere de familie

Anamaria este consilier pentru dezvoltare personală și formator acreditat. A absolvit Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca, alături de masteratul de Consiliere și Intervenții Psihologice în Dezvoltarea Umană. Este pasionată de munca alături de copii și adolescenți și umărește pe viitor formarea în terapia sistemică familială, precum și în art-terapie. Totodată, Ana este pasionată de principiile psihologiei mediului, care tratează influența reciprocă dintre om și mediul său înconjurător (familie, societate, natură etc). Scopul ei este acela de a-i ajuta pe cei cu care lucrează (1) să caute binele, în înteriorul și în afara lor și (2) să își observe, accepte și să își valideze/ valorifice unicitatea. În activitatea sa de formator, a realizat 4 ani de voluntariat în cadrul departamentului de Training al Asociației Studenților Psihologi din România și a livrat ateliere pentru adolescenți în cadrul Institutului Român pentru Pace (PATRIR). De asemenea, a coordonat proiectul ASPR intitulat „Training of Yourself”, prin care a organizat training-uri și ateliere de dezvoltare personală dedicate publicului larg. Nu în ultimul rând, Anamaria livrează ateliere de dezvoltare personală în tabere de vară pentru copii și adolescenți din 2019 până în prezent.

Contacteaza-ne acum

Contactează-ne acum și un consultant Psylife te va ajuta să găsești cele mai bune soluții pentru tine sau pentru compania ta.

Contacteaza-ne acum

Contactează-ne acum și un consultant Psylife te va ajuta să găsești cele mai bune soluții pentru tine sau pentru compania ta.