Echipa Psylife

O comunitate de specialiști cu dorințe comune: siguranță emoțională, sănătate relațională, conștientizarea mecanismelor de apărare și utilizarea conștientă a lor

PsyLife este o companie fondată de doi specialiști în sănătate emoțională și relațională care de-a lungul practicii private au lucrat cu mii de cazuri

Raluca si Adela

Psiholog Dr. Raluca Anton Zaharie

Managing Partner PsyLife

Este psihoterapeut specialist cu formări în diverse forme de intervenție terapeutică (terapie cognitiv comportamentală, terapie relațională Imago, terapia centrată pe scheme), formator și supervizor în psihoterapie. Raluca lucrează de aproape 13 ani în practica privată și pornește de la principiul conform căruia este responsabilitatea fiecăruia dintre noi să ne construim o viață valoroasă atât din punct de vedere personal, cât și profesional. Astfel, una dintre misiunile pe care și le-a conturat este de a duce în comunitățile profesionale informațiile și tehnicile din știință relațiilor pentru a construi, împreună cu cei din acele contexte, comunități care să îi ajute să se exprime și să se simtă în siguranță. De asemenea, în activitatea terapeutică lucrează atât cu cupluri, cât și în terapie individuală.

Psiholog Dr. Adela Moldovan

Psiholog Dr. Adela Moldovan

Managing Partner PsyLife

Este psihoterapeut specialist cu formări în diverse forme de intervenție terapeutică (terapie cognitiv comportamentală, terapie relațională Imago, terapia centrată pe scheme), formator și supervizor în psihoterapie. Adela este extrem de pasionată de dinamicile relaționale, motiv pentru care o bună parte din activitatea ei este focalizată pe terapia de cuplu. Desigur, pe parcursul celor aproape 13 ani de practică privată și-a dezvoltat o serie de abilități în munca individuală cu cazuri complexe, cu povești de viață traumatice, fiind alături de clienții ei în demersul vindecării emoționale și în redobândirea funcționalității vieții de zi cu zi, pornind mereu de la premisa că relațiile sănătoase sunt cele care pot face diferența în tot acest proces.

Echipa PsyLife este compusă din consilieri și psihoterapeuți care, împreună, își doresc să contribuie la starea de bine a clienților lor și a comunităților din care fac parte

Mădălina Filip

Mădălina Filip

Psiholog

Mădălina încearcă în fiecare zi să reflecteze asupra emoțiilor și gândurilor ei, fiind de părere că având grijă de noi, specialiștii, vom putea avea mai bine grijă de persoanele care ne trec pragul cabinetului. Mădălina își propune, și îi reușește extrem de bine, să creeze un spațiu de siguranță emoțională, în care oamenii să se simtă înțeleși și acceptați în mod autentic, lucru care le dă puterea acestora de a-și regăsi resursele, de a se redescoperi sau de a se reinventa. Ea crede că a apela la ajutor specializat în momentele dificile este o dovadă de curaj și un angajament pentru o schimbare pe termen lung, o schimbare pentru o viață trăită cu sens, asumată și împlinită. Mădălina are o blândete cum rar am întâlnit. Blândețe care, natural o ajută să faciliteze pentru cei cu care lucrează, copii sau adulți, pasul în acel spațiu de siguranță pe care îl construiește atât de frumos.

Ana Dobre

Ana Dobre

Psiholog

Ana a fost întotdeauna uimită de complexitatea umană și consideră că etichetele pe care le folosim, pentru noi și pentru alții, ne limitează viziunea și potențialul. Scopul ei este să ofere suport în dezvoltarea unei perspective mai realistă și mai bogată în sens pentru viață persoanelor care lucrează cu ea, sau îi citesc articolele. Pentru o bună perioada de timp, a combinat pasiunea pentru psihologie cu experiență de lucru că specialist în learning & development în organizații, dar și cu plăcerea de a scrie pentru diverse publicații online, iar acum, pentru propriul ei blog. Domeniile sale de interes sunt: consilierea pentru dezvoltare personală, consilierea psihologică pentru diverse problematici, coaching individual, probleme relaționale sau emoționale, training pe abilități interpersonale sau dezvoltare personală"

Simona Ardelean

Simona Ardelean

Medic Specialist Radioterapie

Simona este medic, este în proces de formare în psihoterapia familiei și membră a Clubului Alpin Român. Ea consideră că în domeniul oncologic, medicii au și rol de psihoterapeuți ai pacienților, chiar dacă nu au o pregătire în acest sens. Nevoia de a gestiona tumultul emoțional, conflictele interpersonale și simptomele psihologice sau psihiatrice ce apar la acești pacienți au determinat-o pe Simona să înceapă o formare în psihoterapie. Crede cu tărie că așa cum cei care încearcă să cucerească mari vârfuri muntoase ale lumii au nevoie de un ghid, un alpinist cu experiență de a cărui ghidaj depinde însăși viața lor, așa și pacienții care se luptă cu cancerul au nevoie de un medic care să le fie alături în această călătorie, în care să aibă încredere, care să îi înțeleagă și să îi îndrume astfel încât traseul să pară mai ușor decât este de fapt. Alături de noi, Simona va fi un astfel de ghid în călătoria pacienților diagnosticați cu cancer și a familiilor acestora, toți având, în egală măsură, nevoie de suport și pregătire emoțională, ele fiind oferite atât în intervenții individuale, cât și în format de grup.

Doriana Silion

Doriana Silion

Psiholog

Doriana este consilier cognitiv-comportamental și psihoterapeut în formare în terapia familiei. Prin munca sa, dorește să îi încurajeze pe cei din jur să trăiască după propriile lor scopuri și valori, să îi sprijine în dezvoltarea și protejarea relațiilor semnificative din viața lor. Crede cu tărie că pentru a putea fi împreună cu ceilalți oameni, trebuie întâi să învățăm să fim cu noi înșine! Având o formare în terapia schemelor cognitive, își orientează activitatea în jurul ideii că ceea ce rămâne nevindecat în noi se întoarce mereu să ne afecteze felul în care ne ducem viața. Scopul său a devenit, astfel, acela de a ajuta oamenii să găsească puterea de a privi în interiorul lor să vadă unde doare si de a găsi resursele să iasă la lumină. Lucrează în prezent într-un proiect destinat managementului integrat al diabetului, convinsă fiind că la baza gestionării acestuia se află un bun echilibru emoțional. Doriana e un om care are mereu ceva bun de spus într-un context emoțional dificil și are extrem de multe cunoștințe care abia așteaptă să fie comunicate pentru a-i ajuta pe cei din jur în duce o viață valoroasă.

Diana Pop

Diana Pop

Psiholog

Diana este psiholog clinician și psihoterapeut cu formare în psihoterapie pozitivă. Pasiunea ei pentru psihologie a început în liceu odată cu Jung și ale sale simboluri. A descoperit mai târziu pe parcursul facultății , al masteratului și al formării în psihoterapie, mai multe pălării ale psihoterapiei, de la Beck la Yalom, de la psihodrama lui Morenno la terapia Gestalt și, bineînțeles, a descoperit felul în care poveștile pot fi o sursă fantastică pentru psihoterapie, potrivit lui Peseschkian, fondator al psihoterapiei pozitive. Dar, Diana spune că adevărată ei dezvoltare s-a produs o dată cu orele de formare în psihoterapie când s-a redescoperit de fiecare dată și și-a dat voie să plângă, să fie furioasă, autentică și curioasă față de propria ei viață și existența. Pornind de la teorie și practică pe ea însăși, Diana spune că este fascinant să fie alături de client în propria să călătorie și să aibă privilegiul de a fi martor intim la călătoria acestuia și la descoperirea Sinelui.

Diana Foarfeca

Diana Foarfeca

Psiholog

Diana este psiholog și psihoterapeut cognitiv-comportamental și în formare în terapia relațională. Ea promovează psihologia validată științific și nevoia fiecărui om de educație și vindecare psiho-emoțională. Crede în importanța refacerii relațiilor cu sinele, cu ceilalți și cu Divinitatea, pentru o viață completă și cu semnificație. Pentru ea, psihologia este “dicționarul” minții, iar psihoterapia este rescrierea poveștii pe care fiecare individ și-o spune despre el. Diana are o latură spirituală aparte, dar și multe cunoștințe în această paradigmă atât de important a vieții fiecăruia dintre noi. Aceste elemente îi oferă, în procesul terapeutic, o serie de tehnici pe care nu mulți dintre noi, specialiștii, le avem, dar și o viziune integrată a ființei umane în relația acesteia cu Divinitatea.

Andrada Alb

Andrada Alb

Psiholog

Andrada dintotdeauna a considerat ființa umană ca fiind cea mai complexă și interesantă formă de existentă. Că urmare, interesul meu sporit față de om, a determinat-o să studieze psihologia, urmând apoi să aprofundeze aceste cunoștințe mergând către domeniul consilierii cu focus către copii, adolescenți și dinamicile familiale în care aceștia trăiesc. Andrada lucrează zilnic cu copii în mediul educațional cât și în afară acestuia și crede că, alături de familie, psihologul este cel care poate ameliora sau preveni diferite probleme ce apar în dezvoltarea timpurie. Consideră că bazele fericirii se clădesc în primii ani de viață, motiv pentru care își dedică cea mai mare parte a timpului implicându-se în activități cu copii. Experiența Andradei cu copiii este atât de vastă și, cu toate acestea, poate să aibă constant activată surpriză și curiozitatea prin care îi invită pe copii, încă de la vârste foarte mici, în demersul de cunoaștere a propriilor emoții, de înțelegere a propriilor comportamente și de găsire a unor noi modalități de a face față contextelor care le produc disconfort.

Maria Coșuțiu

Maria Coșuțiu

Psiholog

Maria spune că fiecare om este în căutarea rostului în viață: drumul personal, partenerul/partenera, oameni dragi, carieră, toate acestea pentru a-și crea un sens. În cazul ei, grijă și dragul de ceilalți au transformat psihologia în calea ei. Urmând acest domeniu, scopul Mariei a devenit acela de a-i însoți pe oamenii de diverse vârste în drumurile pe care ei au pornit, ori pe căile pe care s-au împotmolit. Astfel, din pasiune pentru muncă alături de copii, a dezvoltat o serie de abilități pe care nu mulți dintre noi le avem: acelea de a fi prezența în contextul emoțional al celor din jur, dar, în același timp de a avea mintea rațională atât de bine orientat către tehnici, încât cele două aspecte îi fac procesul de consiliere unul integrat și extrem de valoros. Din dorința de a lucra cu cel mai valoros dar al omenirii, iubirea, Maria lucrează cu dificultățile care apar în dinamicile relaționale, convinsă fiind că omul se clădește în cadrul relațiilor cu cei semnificativi din jurul său.”

Contacteaza-ne acum

Contacteaza-ne acum si un consultant Psylife te va ajuta sa gasesti cele mai bune solutii pentru tine sau pentru compania ta.

Contacteaza-ne acum

Contacteaza-ne acum si un consultant Psylife te va ajuta sa gasesti cele mai bune solutii pentru tine sau pentru compania ta.