Transgenerational Psychotherapy Course - 10 module online

Organizator: International Center for Psychogenealogy

International Center for Psychogenealogy lansează Transgenerational Psychotherapy Course, format din 10 module la care puteți participa online. Participanții sunt din domeniul psihologiei și nu numai (poți participa dacă ești psihoterapeut, psiholog clinician, consilier psihologic).

De ce să participi?

Cursul aduce plus valoare în psihogenealogie, de la cele mai recente studii științifice din domeniu, introducerea în practica profesională a psihogenealogiei și prezentarea instrumentelor necesare pentru a vă ajuta în consilierile voastre cu clienții cu scopul de a integra suferința prezentă, contextul din momentul actual, în întreaga istorie a persoanei respective. Cursul vine cu înțelegerea unor sensuri mai profunde pe care mintea noastră le codează fără ca noi să ne dăm seama de acest lucru.

Transgenerational Psychotherapy Course nu este doar despre client și cum îi putem ajuta în istoria lui personală, ci este și despre experiența noastră cu povestea noastră de viață. Fiecare modul include prezentarea teoretică a subiectului, exerciții de autocunoaștere, studii de caz.

Modulele online sunt în număr de 10, iar cursurile au loc în fiecare lună, cu o durată de 2 ore 30 minute/ fiecare modul. Primul modul are loc în 22 Octombrie, iar în acest an vor mai fi alte două intervenii în 22 noiembrie și respectiv în 19 decembrie. Fiecare modul este la prețul de 75 euro.

Unde te poți înscrie?

Cu codul #psylife beneficiezi de discount de 20%: https://cristinaschmidt.com/sign-up-ra/

Despre International Center for Psychogenealogy

Organizația internațională membră a ASGPP (American Society of Group Psychotherapy and Psychodrama) a fost creată cu scopul de a dezvolta psihogenealogia, a fi făcute cercetări în acest domeniu, dezvoltând standardele trainingurilor profesionale și a competențelor și priomovarea psihogenealogiei.

International Center for Psychogenealogy are membri în 7 țări (din Asia, Africa, Europa și Asia). Workshop-urile și cursurile au fost livrate celor peste 300 participanți din peste 20 țări.

 

DISTRIBUIE