Suicidul: dincolo de concept

Live susținut de Psiholog Gabriela Gherguț și Psiholog Vlad Guluță

Joi, 14 octombrie 2021, ora 19:00 - În cadrul intervenției live, psihologii de la PsyLife, Gabriela Gherguț și Vlad Guluță discută despre:
- ce se află în spatele ideii de suicid, să vedem dincolo de cortina acestui concept și care sunt factorii care ne influențează
- prevenire și ajutor
- elementele de siguranță la care cineva poate apela
- cum oferim sprijin celor care se confruntă cu suicidul

Poza noua 11.10.2021

Despre Psiholog Gabriela Gherguț și Psiholog Vlad Guluță
Echipa PsyLife este compusă din consilieri și psihoterapeuți care, împreună, își doresc să contribuie la starea de bine a clienților lor și a comunităților din care fac parte, sub managerierea co-fondatorilor psiholog dr. Raluca Anton și psiholog dr. Adela Moldovan.

Psiholog Gabriela Gherguț
Gabriela a crezut mereu că oamenii sunt în esență buni, că în spatele greșelilor se află o poveste și crede că fiecare are un potențial pe care trebuie să îl exploreze. Încearcă să-i privească pe cei de lângă ea ca pe ființe complexe, fiecare cu experiențe de viață diferite și caută să le înțeleagă și să le valorifice unicitatea. De aici pornește și pasiunea sa pentru psihologie și interesul de a lucra alături de copii, adolescenți și familiile acestora. O dezvoltare sănătoasă pornește încă din copilărie, iar adulții trebuie să învețe cum să fie alături de ei atât în copilărie, cât și în perioada adolescenței, fizic și psihic. Gabriela a început prin a face voluntariat cu copiii, iar acum se bucură că poate să îi ajute și să le fie alături în dezvoltarea socio-emoțională. De asemenea, își dedică timpul și consilierii în carieră. Articole din aria psihologiei scrise de Gabriela pot fi regăsite pe www.psylife.ro, www.alistmagazine.ro, www.parentool.ro.


Psiholog Vlad Guluță
Vlad a absolvit Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, secția Psihologie, iar mai departe a finalizat studiile în cadrul programului masteral: Psihologie Clinică, Consiliere Psihologică și Psihoterapie la Universitatea Babeș-Bolyai. Pe parcursul anilor de studiu s-a implicat în diverse proiecte de voluntariat. A dezvoltat și coordonat activități de integrare în mediul universitar cu studenții și a susținut workshop-uri și consiliere vocațională. În fiecare vară, de la începutul facultății, a activat ca trainer în tabere de dezvoltarea socio-emoțională pentru adulții tineri. Totodată, a lucrat în proiecte de implementare de activități de dezvoltare emoțională în Africa și în proiecte care presupuneau screening clinic și consiliere în tabere de refugiați. Articole din aria psihologiei scrise de Gabriela pot fi regăsite pe www.psylife.ro, www.alistmagazine.ro, www.parentool.ro.
NE VEDEM JOI, ONLINE!

DISTRIBUIE