#Stamacasa, dar rămânem împreună!

Ieri, 16 martie, a fost declarată oficial stare de urgență ca urmare a pandemiei COVID-19, drept urmare ne vom continua activitatea în online. În cabinet, prin relația terapeutică oferim un model de relaționare sănătos - stabilim limite, oglindim, validăm, empatizăm și dăm un exemplu de responsabilitate civică. E important să respectăm recomandările specialiștilor, regulile de igienă, distanța indicată și să ne păstrăm rutina. Pentru unii dintre noi, procesul terapeutic face parte din această rutină, iar într-un context în care e normal să simțim frică și anxietate, esențial este să rămânem împreună.
Nu avem certitudinea că „totul va fi bine”, dar ne dorim să oferim un sentiment de siguranță emoțională prin care să scoatem la iveală acele resurse pe care cu toții le avem și uneori le uităm atunci când suntem copleșiți de îngrijorări. Haideți să vedem ce putem noi să facem, dincolo de toate lucrurile care se întâmplă. Noi stăm acasă, dar nu vom lăsa ca acest lucru să ne izoleze emoțional.
Vom fi alături, nu doar comunității din România, ci și celor din diaspora pentru că ședințele de terapie nu țin cont de granițe.
Pentru cei care doresc să ne contacteze pentru ședințe de consiliere și psihoterapie, ne pot scrie pe adresa de e-mail psylife.clinic@gmail.com, pe Facebook sau pe site-ul nostru oficial, psylife.ro.
Office managerul nostru, Mădălina, este pregătită oricând să vă preia mesajele și să vă recomande cel mai potrivit psiholog din echipă.

Cu grijă unii pentru alții,
Echipa PsyLife

DISTRIBUIE