PsyLife Christmas Party și bucuria lansării noastre în online

Meet our awesome community

Unul dintre lucrurile cu care vrem să ne mândrim, pe lângă cunoștințele pe care le avem :)) este că ne place să râdem și să conectăm și altfel decât profesional. Așa că ne-am întâlnit anul acesta la petrecerea de Crăciun și la sărbătorirea lansării PsyLife la Bookla  - un spațiu din Cluj-Napoca al cărui concept are la bază îmbinare a trei plăceri general valabile și foarte căutate: lectura, aromele și timpul de calitate. Un spațiu ferit de centrul uneori prea zgomotos al urbei și gândit să ofere arome de cafea proaspătă, savoarea deserturilor care se intrepatrund cu peste 3200 de volume de cărți exclusiviste. Cei de la Bookla ne sunt prieteni vechi (una dintre locațiile noastre, PsyLife Grigorescu, fiind aproape de acest spațiu). Sunt mereu primitori și dornici să ne ajute cu orice eveniment am dori să organizăm acolo, anul acesta în luna Mai organizând, prin Holo - Psihologie pentru Comunitate, chiar o parte a unui curs avansat Imago acolo - Characterological Growth cu Rebecca Sears.

Am avut gustări bune de la Urban Charcuterie și multă voie bună de la fiecare membru al echipei noastre, echipă pe care vă învităm să o cunoașteți și, desigur, analizați aici. Ne bucurăm să avem alături de noi specialiști din domeniul consilierii și psihoterapiei cu formări în diverse intervenții terapeutice care pot să vină în întâmpinarea nevoilor comunității indifierent de problematică sau vârstă. Cu certitudine, în timp, echipa noastră va mai crește pentru a adăuga și alte specializări celor pe care le avem acum, însă, până atunci vă vom prezenta, în online fiecare membru al echipei noastre dorind să ajungem așa cât mai aproape de voi. Alături de noi i-am avut și pe colaboratorii și prietenii noștri cărora le mulțumim pentru sprijin și pentru toate sugestiile pe care ni le dau pentru a crește această comunitate și pentru a deveni tot mai buni: Psihoterapeut Andrada Cosma, Psihoterapeut și Psiholog Clinician Lavinia Tăutu și Psiholog Anamaria Vancea

Pe site-ul nostru veți găsi și surse de lectură, recenzii de carte și film, recenzii ale unor evenimente, dar și evenimentele la care ne găsiți pe toți cei din echipa PsyLife și unde puteți să ne adresați întrebări sau să ne cereți mai multe detalii despre serviciile pe care le oferim. Cu certitudine, orice feedback este bine venit și astfel, ne dorim să ajungem cât mai aproape de voi cu informații de bună calitate și cu servicii care să vă ajute să vă construiți o viață cu sens.

 

Cu drag,

Echipa PsyLife!

DISTRIBUIE