Nevoia de socializare versus anxietatea. Cum faci față? - eveniment Facebook Live

cu psihologii Corina Petruț și Vlad Guluță 

În cadrul intervenției live, cei doi psihologi de la PsyLife, Corina Petruț și Vlad Guluță, discută și despre:
- cum depășim anxietatea de a ne reîntoarce în societate,
- cum reușim să setăm limite sănătoase față de cei din jur, dar având în continuare o viață socială în limita măsurilor de siguranță,
- ce exerciții de relaxare putem lua în calcul atunci când resimțim stări de anxietate?

Poza noua 09.03.2021

Când?
Joi, 11 Martie, de la 18:30.

Cui este dedicat acest eveniment online live?
- ție - care lucrezi și te-ai întors la job din nou în offline sau care continui munca din online,
- părintele al cărui copil a reluat offline gradinița sau școala,
- ție- adolescentul care simți lipsa ieșirilor cu prietenii de după școală,
- studentul căruia îți lipsesc ieșirile alături de prieteni,
- bunicii - cărora vă este dor de copii și nepoți,
- angajatorul/ managerul unei companii, care vrei să existe un echilibru la serviciu.

Cine sustine acest eveniment online live?
Despre Psiholog Corina Petruț și Psiholog Vlad Guluță
Echipa PsyLife este compusă din consilieri și psihoterapeuți care, împreună, își doresc să contribuie la starea de bine a clienților lor și a comunităților din care fac parte, sub managerierea co-fondatorilor psiholog dr. Raluca Anton și psiholog dr. Adela Moldovan.

Despre Corina Petruț
Rolul ei în terapie a devenit acela de a-i ajuta pe oameni să dezvolte modalități funcționale prin care să compenseze lipsurile din perioada dezvoltării lor. Totuși, de-a lungul formării ei ca psihoterapeut a avut plăcuta surpriză de a descoperi că toți oamenii dispun de o superputere care îi ajută să depășească momentele de cumpănă din viața. Și anume: reziliența!
Corina consideră că fiecare om care, la un moment dat, își intersectează drumul cu al nostru, este un mic univers, care așteaptă să fie descoperit. Lucrând atât cu copii, cât și cu adulți a ajuns la concluzia că pentru a ne putea dezvolta armonios, este esențial ca în timpul copilăriei să ne fie satisfăcute următoarele nevoi de bază: facilitarea unui mediu securizant, promovarea unor legături sociale, încurajarea autonomiei, dezvoltarea stimei de sine, exprimarea autenticității și impunerea unor limite realiste.
Articole din aria psihologiei scrise de Corina pot fi regăsite pe www.psylife.ro, www.alistmagazine.ro  și www.punct-sidelacapat.webnode.ro


Despre Vlad Guluță
Vlad a absolvit Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, secția Psihologie, iar mai departe a finalizat studiile în cadrul programului masteral: Psihologie Clinică, Consiliere Psihologică și Psihoterapie la Universitatea Babeș-Bolyai. Pe parcursul anilor de studiu s-a implicat în diverse proiecte de voluntariat. A dezvoltat și coordonat activități de integrare în mediul universitar cu studenții și a susținut workshop-uri și consiliere vocațională. În fiecare vară, de la începutul facultății, a activat ca trainer în tabere de dezvoltarea socio-emoțională pentru adulții tineri. Totodată, a lucrat în proiecte de implementare de activități de dezvoltare emoțională în Africa și în proiecte care presupuneau screening clinic și consiliere în tabere de refugiați.
Articole din aria psihologiei scrise de Vlad pot fi regăsite pe www.psylife.ro, www.alistmagazine.ro , www.parentool.ro

Ne vedem joi, 18.30 - live pagina PsyLife. 

DISTRIBUIE