Nevoia de conectare: cum să fii alături de copilul tău?

Live pe facebook - cu psihologii Gabriela Gherguț & Vlad Guluță

În cadrul intervenției live, psihologii de la PsyLife, Gabriela Gherguț și Vlad Guluță, discută și despre:
- cum să fii cât mai prezent în viața copilului/ copiilor tăi,
- conectarea: ingredientul esențial în disciplina copiilor,
- cum să valorifici timpul și relația cu copiii?

Poza noua 23.03.2021

Joi, 25 Martie, de la 18:30.

- ție – părintele care vrei să ai o relație bună cu copilul tău, să îi fii alături real și să îi înțelegi nevoile și comportamentele, să fii prezent în dezvoltarea sa fizică și psihică,
- ție – părintele care vrei să afli despre modelele parentale pe care le ai și după care poate tinzi sa acționezi în mod automat sau anumite îngrijorări pe care părinții le-au avut cu tine și acum le proiectezi cu ai tăi copii,
- ție – părintele care vrei să afli strategii/ principii de a te raporta la copii.

Despre Psiholog Gabriela Gherguț și Psiholog Vlad Guluță
Echipa PsyLife este compusă din consilieri și psihoterapeuți care, împreună, își doresc să contribuie la starea de bine a clienților lor și a comunităților din care fac parte, sub managerierea co-fondatorilor psiholog dr. Raluca Anton și psiholog dr. Adela Moldovan.


Gabriela a crezut mereu că oamenii sunt în esență buni, că în spatele greșelilor se află o poveste și crede că fiecare are un potențial pe care trebuie să îl exploreze. Încearcă să-i privească pe cei de lângă ea ca pe ființe complexe, fiecare cu experiențe de viață diferite și caută să le înțeleagă și să le valorifice unicitatea. De aici pornește și pasiunea sa pentru psihologie și interesul de a lucra alături de copii, adolescenți și familiile acestora. O dezvoltare sănătoasă pornește încă din copilărie, iar adulții trebuie să învețe cum să fie alături de ei atât în copilărie, cât și în perioada adolescenței, fizic și psihic. Gabriela a început prin a face voluntariat cu copiii, iar acum se bucură că poate să îi ajute și să le fie alături în dezvoltarea socio-emoțională. De asemenea, își dedică timpul și consilierii în carieră. Articole din aria psihologiei scrise de Gabriela pot fi regăsite pe www.psylife.ro, www.alistmagazine.ro, www.parentool.ro, intervenții pe platforma „În ritmul meu”, dialog live pe „ALEG să vorbesc” cu psiholog Diana Lupu, dialog live pe „Editura Herald”.


Vlad a absolvit Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, secția Psihologie, iar mai departe a finalizat studiile în cadrul programului masteral: Psihologie Clinică, Consiliere Psihologică și Psihoterapie la Universitatea Babeș-Bolyai. Pe parcursul anilor de studiu s-a implicat în diverse proiecte de voluntariat. A dezvoltat și coordonat activități de integrare în mediul universitar cu studenții și a susținut workshop-uri și consiliere vocațională. În fiecare vară, de la începutul facultății, a activat ca trainer în tabere de dezvoltarea socio-emoțională pentru adulții tineri. Totodată, a lucrat în proiecte de implementare de activități de dezvoltare emoțională în Africa și în proiecte care presupuneau screening clinic și consiliere în tabere de refugiați.
Articole din aria psihologiei scrise de Vlad pot fi regăsite pe www.psylife.ro, www.alistmagazine.ro, parentool.ro.

DISTRIBUIE