Cum să fim părinții de care au nevoie copiii noștri?

Live online susținut de Psiholog Andrada Alb și Psiholog Maria Coșuțiu

În cadrul intervenției live din 3 iunie, de la ora 18:30, live pe pagina de Facebook #PsyLife, psihologii de la PsyLife, Andrada Alb și Maria Coșuțiu discută și despre:

Poza noua 02.06.2021Parenting în secolul XXI,
Nevoile copiilor conform Circle of security,
De ce au nevoie copiii de limite sănătoase?
Părintele suficient versus Părintele perfect.

Cui îi este dedicat acest live?
ție – părintele care vrei să fii prezent în dezvoltarea fizică și psihică a copilului tău,
ție – părintele care vrei să afli strategii din psihologie despre cum să crești un copil echilibrat emoțional
ție părintele care vrei să îi înțelegi nevoile și să îi explici limitele sănătoase
ție - părintele care vrei să fii un sprijin pentru copilul tău și să fii bine cu tine, clădind o relație armonioasă între voi ca familie.

Cine susține acest live?
Despre Psiholog Andrada Alb și Psiholog Maria Coșuțiu
Echipa PsyLife este compusă din consilieri și psihoterapeuți care, împreună, își doresc să contribuie la starea de bine a clienților lor și a comunităților din care fac parte, sub managerierea co-fondatorilor psiholog dr. Raluca Anton și psiholog dr. Adela Moldovan.

Despre Psiholog Andrada Alb
Andrada lucrează zilnic cu copiii atât în mediul educațional, cât și în afara acestuia și crede că, alături de familie, psihologul este cel care poate ameliora sau preveni diferite probleme ce apar în dezvoltarea timpurie.
Consideră că bazele fericirii se clădesc în primii ani de viață, motiv pentru care își dedică cea mai mare parte a timpului implicându-se în activități cu copiii. Experiența Andradei cu copiii este atât de vastă și, cu toate acestea, poate să aibă constant activată surpriza și curiozitatea prin care îi invită pe copii, încă de la vârste foarte mici, în demersul de cunoaștere a propriilor emoții, de înțelegere a propriilor comportamente și de găsire a unor noi modalități de a face față contextelor care le produc disconfort.
Articole din aria psihologiei scrise de Andrada pot fi regăsite pe www.psylife.ro, www.alistmagazine.ro, www.parentool.ro.

Despre Psiholog Maria Coșuțiu
Maria spune că fiecare om este în căutarea rostului în viață: drumul personal, partenerul/partenera, oameni dragi, carieră, toate acestea pentru a-și crea un sens.
Din pasiune pentru muncă alături de copii, a dezvoltat o serie de abilități pe care nu mulți dintre noi le avem: acelea de a fi prezentă în contextul emoțional al celor din jur, dar în același timp de a avea mintea rațională atât de bine orientată către tehnici, încât cele două aspecte îi fac procesul de consiliere unul integrat și extrem de valoros. Din dorința de a lucra cu cel mai valoros dar al omenirii, iubirea, Maria lucrează cu dificultățile care apar în dinamicile relaționale, convinsă fiind că omul se clădește în cadrul relațiilor cu cei semnificativi din jurul său.
Articole din aria psihologiei scrise de Maria pot fi regăsite pe www.psylife.ro, www.alistmagazine.ro.

DISTRIBUIE