Cum învățăm să ne ascultăm partenerul?

Live online susținut de Psihologii Maria Coșuțiu și Rodica Afrăsinei

În cadrul intervenției live, psihologii de la PsyLife, Maria Coșuțiu și Rodica Afrăsinei, discută și despre:
- Cum folosim limbajele iubirii pentru a comunica sănătos în relație - ce ne deranjează, ce nevoi avem, ce ne place?
- Ce facem cu conflictele?
- Cum ne comportăm pentru a-i arăta celui drag că îl ascultăm, nu doar îl auzim?
- De ce este important un timp de calitate în relație și cum poate ajuta?

Cum învățăm să ne ascultăm partenerul?
Evenimentul online live are loc joi, 20 Mai 2021, ora 18:30 - pe facebook-ul PsyLife.

Dedicat tuturor cuplurilor care doresc să facă față provocărilor, înțelegând de ce au loc anumite conflicte, cum pot acestea să facă parte din relație fără a o periclita. Tuturor persoanelor care au fost într-o relație și vor să înțeleagă cum pot să nu mai repete aceleași greșeli într-o nouă relație?

Echipa PsyLife este compusă din consilieri și psihoterapeuți care, împreună, își doresc să contribuie la starea de bine a clienților lor și a comunităților din care fac parte, sub managerierea co-fondatorilor psiholog dr. Raluca Anton și psiholog dr. Adela Moldovan.

Maria spune că fiecare om este în căutarea rostului în viață: drumul personal, partenerul/partenera, oameni dragi, carieră, toate acestea pentru a-și crea un sens. În cazul ei, grija și dragul de ceilalți au transformat psihologia în calea ei. Din dorința de a lucra cu cel mai valoros dar al omenirii, iubirea, Maria lucrează cu dificultățile care apar în dinamicile relaționale, convinsă fiind că omul se clădește în cadrul relațiilor cu cei semnificativi din jurul său.
Articole din aria psihologiei scrise de Maria pot fi regăsite pe www.psylife.ro, www.alistmagazine.ro.

Rodica a considerat mereu că fiecare dintre noi are nevoie să se uite la propria persoană și la cei apropiați pentru a găsi acele pârghii care să ne dea putere, încredere, răbdare și îngăduință. Atenția la ce se întâmplă cu noi și cu cei din jurul nostru ne ghidează și ne aduc un plus în relațiile pe care le avem, în traseul profesional, valorile pe care le fructificăm și în lucrurile cu care ne identificăm. Rodica încearcă să ajungă la oameni și la poveștile lor de viață având ca sprijin și înțelepciunea cărților.
Articole din aria psihologiei scrise de Rodica pot fi regăsite pe www.psylife.ro, www.alistmagazine.ro.

DISTRIBUIE