„Cum găsești recunostința în viața ta?” - atelier online

În 14 Decembrie cu Psiholog Dr. Raluca Anton și Psiholog Dr. Adela Moldovan

Dedică două ore din timpul tău pentru atelierul online cu exerciții de psihologie realizat de psihologi cu 13 ani experiență în domeniu.

Poza noua 06.12.2020

Cine susține acest atelier?

Workshop-ul este susținut de către psiholog dr. Raluca Anton și psiholog dr. Adela Moldovan - psihoterapeuți specialiști cu formări în diverse forme de intervenție terapeutică (terapie cognitiv comportamentală, terapie relațională Imago, terapia centrată pe scheme), formatori și supervizori în psihoterapie.

De asemenea, Raluca și Adela au fondat și PsyLife prin grupul de specialiști din domeniul sănătății care își doresc să vină în întâmpinarea nevoilor voastre emoționale.

Cui se adresează?

Te poți înscrie chiar tu: părinte, partener în cuplu, persoană care vrea să se dezvolte, angajat, angajator, antreprenor, fiică sau fiu, student, masterand, profesor, bunic sau bunică. Sau poți face cadou cuiva drag acest atelier.

 

De ce să participi?

Vei afla: 

✔️ cum procesează mintea fenomenul recunoștinței,

✔️ care sunt piedicile în a dobândi acest exercițiu al recunoștinței, exerciții practice care să ne ajute să integrăm întreaga experiență prin care am trecut în acest an purtând în minte ideea de recunoștință,

✔️ vei face EXERCIȚII în timpul atelierului împreună cu cei doi doctori în psihologi și vom pregăti HANDOUTS pe care le vei primi ulterior pe e-mail.

Ce alte beneficii mai sunt?

✔️ Primești 20% discount din pretul deja redus la masterclass-ul sustinut de psiholog dr. Raluca Anton „CUM AI DEVENIT CINE EȘTI.”

✔️ Primești discount de 20% la următorul eveniment din această serie marca PsyLife.

Cum faci înscrierea?

✔️Direct pe site-ul nostru: www.psylife.ro/inscriereatelier.

După ce îți faci înscrierea prin completarea formularului, vei primi un e-mail cu detalii organizatorice și de facturare. Abia după ce faci plata, înscrierea va fi considerată validă, așa că te rugăm să ne trimiți dovada plății pentru a finaliza întregul proces.

Înainte cu o zi de eveniment fiecare participant va primi un e-mail cu detaliile necesare pentru a te loga (Zoom).

Până în 6 decembrie inclusiv, membrii comunității PsyLife au beneficiat de preț redus, iar începând cu 7 decembrie 2020 se plătește prețul integral al biletului - 170 lei.

*În cazul în care beneficiezi de cod de discount de la comunitățile care ne sunt aproape, te rugăm să scrii codul de discount în formularul de înscriere.

 

 

 

DISTRIBUIE