Cerc de dezvoltare personală – ,,Resurse interioare: întâlniri cu mine”

Cerc de 10 întâlniri cu strategii din psihologie. Susținut de Psiholog Dr. Oana Mărcuș

Cerc de dezvoltare personală – ,,Resurse interioare: întâlniri cu mine” 

Vă invităm cu multă bucurie și entuziasm să participați la cercul de dezvoltare personală în cadrul căruia vă veți da întâlnire în primul rând cu voi înșivă. În urma acestor întâlniri, vă veți cunoaște mai bine, veți pleca cu o poveste cu sens și semnificație asupra propriei povești de viață. Veți ajunge să vă cunoașteți emoțiile, tiparele cognitive și comportamentale.

Cerc de dezvoltare personală – ,,Resurse interioare: întâlniri cu mine”

Totodată, veți învăța să vă conectați cu propriul corp și mesajele pe care acesta vi le transmite. Scopul este ca în aceste întâlniri de grup, să învățați să vă accesați și să vă dezvoltați o serie de resurse personale pe care apoi să le utilizați ori de câte ori vă simțiți obosiți, copleșiți de emoții neplăcute sau chiar sunteți într-o situație unde e multă suferință.

Pe parcursul a 10 întâlniri, în ritmul grupului, vom aborda următoarele teme:

1.      Povestea mea: cine sunt eu?  

2.      Incursiune în povestea mea de viață

3.      Relațiile mele: Trecut, prezent și viitor 

4.      Integrare: părți ale sinelui I 

5.      Integrare: părți ale sinelui II

6.      Despre limite

7.      Călătorie spre iubirea de sine

8.      Cultivarea auto-compasiunii

9.      Momente de tihnă: practici de meditație

10.  Rămas bun. Kit-ul meu de resurse interioare  

De ce să optați pentru un cerc de terapie?

Față de terapia individuală care are avantajele ei, terapia de grup are o serie de beneficii importante. Unul dintre beneficii este că grupul normalizează o serie de trăiri și experiențe – înțelegeți că nu numai voi trăiți anumite stări negative intense, ci sunt și alte persoane care trăiesc aceleași stări și se confruntă cu situații similare de viață. Asta diminuează mult sentimentul de inadecvare pe care de multe ori îl trăiți în singurătate. Formatul de grup vă va permite să vă îmbunătățiți relațiile interpersonale pe care le aveți deja și de ce nu - să creați altele noi. 

În acest format de grup, veți experimenta moduri diferite de a vedea lucrurile. Grupul vă va ajuta să construiți o încredere în propria persoană, dar și în oamenii care vor participa la aceste întâlniri, să vă puteți da voie să fiți vulnerabili, să fiți văzuți exact așa cum sunteți.

Cercul vă va ajuta să vă dezvoltați abilitatea de a fi conștient/ă în relații, de a comunica într-un mod nou (să oglindiți, să validați și să empatizați). Acest cerc va genera conștientizări (momente de aha!) și resurse noi pe care apoi să le puteți folosi ori de câte ori aveți nevoie de sprijin. 

Frecvența întâlnirilor: în fiecare săptămână, miercuri, începând cu data de 26 aprilie 2023.

Timp alocat: 2 ore și jumătate/ săptămână

Formatul întâlnirilor de la cerc: ne propunem să avem un grup cu întâlniri față în față în Cluj-Napoca, din data de 26 aprilie 2023 (în intervalul 09.00-11.30) în locația noastră nouă din Zorilor PsyLife Hub (Strada Eugen Ionesco nr. 46/ 2)  

Durata: 10 întâlniri

1. 26 aprilie,

2. 3 mai,

3. 10 mai,

4. 17 mai,

5. 24 mai,

6. 7 iunie,

7. 14 iunie,

8. 21 iunie,

9. 28 iunie,

10. 5 iulie.

Investiția: 180 lei/  întâlnire sau 1600 de lei pentru 10 întâlniri. Pentru a vă păstra locul în cerc, se achită taxa și în cazul absențelor.

Vii cu un prieten/ o prietenă? Profită de această ofertă: 3000 lei/ 2 bilete cumpărate.

Locuri limitate: 10-12 participanți 

Acest cerc va fi facilitat de către psiholog dr. Oana Mărcuș.

Oana este un psihoterapeut cald, blând și empatic, care atunci când vă este greu va fi alături de voi pentru a vă sprijini în procesul de auto-cunoaștere. Oana îmbină tehnici și strategii din mai multe forme de terapie (terapia relațională Imago, Acceptance and commitment therapy, Terapie cognitiv-comportamentală, Analiza tranzacțională, Psihodramă, tehnici de mindfulness și meditație) pentru a face ca procesul de auto-cunoaștere să fie unul cât mai profund și valoros. 

Pentru înscrieri vă rugăm să ne scrieți la: psylife.clinic@gmail.com

*plata poate să fie realizată integral în avans sau per lună - cu plata în avans o lună. 

 

 

 

DISTRIBUIE