Articole similare

Inscriere la newsletter

* informatii obligatorii

Adresa

Cluj-Napoca
str. Eremia Grigorescu nr.126, ap.14

Telefoane:
0746 921 521


Vezi harta

Servicii online

Dezvoltarea mijloacelor de comunicare a avut impact si asupra psihoterapiei si consilierii psihologice. In anumite situatii nu este posibila intalnirea fata in fata a psihologului cu clientul sau din diverse motive (distanta mare, imposibilitatea deplasarii etc.). Studiile stiintifice arata ca nu toate tulburarile pot fi abordate prin procesul de consiliere desfasurat online. De asemenea, studii care au comparat psihoterapia fata in fata cu cea desfasurata online au aratat uneori diferente nesemnificative, iar alteori diferente semnificative in favoarea psihoterapiei fata in fata comparativ cu cea online. Diferentele se explica prin importanta relatiei terapeutice pentru obtinerea unor rezultate optime, iar, in unele cazuri stabilirea unei relatii terapeutice stranse nu este posibila prin medii online, chiar si atunci cand se utilizeaza suport video. De asemenea, investitia de efort si implicare este mai mare din partea clientului care se deplaseaza odata pe saptamana la un cabinet decat pentru cel care se logheaza la o platforma de comunicare online, tot odata pe saptamana, dar din confortul propriei locuinte. Din aceste motive, Clinica PsyLife insista pentru desfasurarea cel putin partiala a psihoterapiei sau consilierii psihologice in sistem fata in fata acolo unde aceasta este posibila, chiar daca dificila. In situatii in care aceasta nu este posibila, se va realiza o evaluare psihologica temeinica si se va discuta cu fiecare client in parte, in functie de rezultatele acestei evaluari, oportunitatea desfasurarii online a consilierii sau psihoterapiei si vom cauta, impreuna, solutii pentru maximizarea rezultatelor.

Psihoterapia online poate ajuta clientii care nu se pot deplasa la terapeut sa isi amelioreze problemele emotionale sau comportamentale cu care se confrunta. Psihoterapia online vine si in sprijinul persoanelor aflate in strainatate care se confrunta cu diferite probleme si nu pot apela acolo la un psihoterapeut. Adesea apelul la un psihoterapeut in alta tara, alta limba cu o cultura diferita este dificil si mai putin eficient decat psihoterapia in limba materna. 

Programare servicii online – pentru serviciile online va rugam sa ne contactati fie telefonic, fie prin email. In functie de situatia personala, veti primi detaliile necesare desfasurarii online a serviciilor psihologice.

Contact: contact@psylife.ro 

SAU 

Adela Moldovan - 0740136838; adelamoldovan@psylife.ro 

SAU

Raluca Anton - 0740076261; ralucaanton@psylife.ro 

SAU 

Oana Cobeanu- 0730439047; oanacobeanu@psylife.ro