Articole similare

Inscriere la newsletter

* informatii obligatorii

Adresa

Cluj-Napoca
str. Eremia Grigorescu nr.126, ap.14

Telefoane:
0746 921 521


Vezi harta

Programare si inscriere

In primul rand, iti multumim ca ai apelat la serviciile noastre!

Inca de la inceput, dorim sa te asiguram de calitatea acestora si de confidentialitatea informatiilor pe care ni le oferi!

I. Inscrierea la workshopuri si programe de dezvoltare 

Daca doresti sa afli mai multe informatii despre workshopurile si programele noastre de dezvoltare sau doresti sa te inscrii ne poti contacta la: 

contact@psylife.ro 

0746-921 521 

II. Programarea la psihoterapie sau consiliere 

Programarile pentru sedintele individuale, de psihoterapie sau consiliere se fac direct la terapeutul pe care il doresti. Poti vedea aici mai multe detalii despre terapeutii PsyLife. Daca nu te poti decide pe care terapeut sa il alegi, nu iti face griji: toti terapeutii nostrii sunt foarte bine pregatiti, iar daca te programezi la un terapeut si pentru problema ta s-ar potrivi mai bine altcineva, vei fi redirectionat dupa o prima intalnire catre terapeutul potrivit pentru tine. Asta pentru ca aici, la PsyLife, punem in prim plan clientul cu problemele sale si calitatea serviciilor pe care le oferim.  

Pentru ca totul sa decurga fara probleme te rugam sa citesti urmatoarele informatii:

1. Programarile se fac telefonic sau pe email, in cel mai scurt timp posibil, in functie de programul existent deja si de programarile deja facute.

2. In prima sedinta (sau primele doua) se va realiza o evaluare psihologica. Scopul acesteia este de a identifica toate problemele, gradul lor de intensitate, gradul de afectare al functionarii zilnice, elementele de vulnerabilitate dar si punctele forte pe care ne putem baza in terapie.

3. Pentru programarile mai urgente recomandam sa ne contactezi telefonic.

4. In cazul in care ai stabilit o programare si nu mai poti ajunge la acea ora, te rugam sa suni cat mai repede pentru a anunta acest lucru. Motivul acestei rugaminti are la baza dorinta noastra ca toti clientii care apeleaza la serviciile noastre sa poata beneficia de acestea intr-un timp cat mai scurt, iar o programare stabilita la care nu se mai poate ajunge poate fi folosita eficient pentru a programa mai repede o alta persoana care are nevoie rapida de acea intalnire. 

Iti multumim pentru intelegere si te asteptam cu drag! 

NU UITA! Pentru programarea primei sedinte te rugam sa ne contactezi telefonic, prin email sau folosind formularul de mai jos (pentru o situatie mai urgenta iti recomandam sa utilizezi contactul telefonic)

Psiholog Adela R. Moldovan (managing partner)

0740 136 838

adelamoldovan@psylife.ro

www.adelamoldovan.ro (in constructie)

Psiholog Raluca Anton (managing partner)

0740 076 261

ralucaanton@psylife.ro

www.ralucaanton.ro (in constructie)

Psiholog Oana Cobeanu

0730 439 047 

oanacobeanu@psylife.ro

www.oanacobeanu.ro (in constructie)

Daca doriti sa ne contactati, puteti folosi si formularul de mai jos.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.


Introduceti textul din imagine
Caracterele nu sunt case-sensitive