Articole similare

Inscriere la newsletter

* informatii obligatorii

Adresa

Cluj-Napoca
str. Eremia Grigorescu nr.126, ap.14

Telefoane:
0746 921 521


Vezi harta

Despre Psylife

PsyLife Clinic este proiectul nostru de suflet. Este un loc unde vrem sa reunim servicii psihologice de cea mai buna calitate. De ce? In primul rand din cauza ca ne dorim ca tu, cel care citesti aceasta pagina, sa ai incredere sa apelezi la un psiholog si sa stii ca un psiholog te poate ajuta intr-o gama larga de situatii. Si nu trebuie sa astepti pana cand nu mai poti daca ai o problema. Si nu e nicio rusine sa apelezi la un psiholog. Si facem tot ce tine de noi ca sa ajutam cat mai multa lume sa gandeasca asa si sa isi depaseasca obstacolele care il impiedica sa apeleze la un psiholog. Si, in al doilea rand, pentru ca dorim sa promovam servicii de buna calitate, eficiente si care sa ajute cu adevarat. Si vrem ca marca PsyLife sa devina o garantie a calitatii si eficientei! 

Cine suntem noi? Echipa noastra e formata din psihologi si psihoterapeuti specializati în psihologie clinica si psihoterapie. Membrii fondatori ai PsyLife suntem noi, Adela Raluca Moldovan si Raluca Zaharie Anton. Colaboram cu mai multi psihologi si specialisti din discipline conexe ca sa asiguram servicii de calitate. 

Acum, echipa noastra este formata din: Adela R. Moldovan     Raluca Zaharie Anton       Oana Cobeanu 

Detalii despre fiecare dintre noi poti citi mai jos: 

Adela R. Moldovan 

Sunt psiholog, psihoterapeut specialist si doctor in psihologie. M-am pregatit pentru aceasta meserie la Universitatea Babes-Bolyai, Asociatia de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania, Institutul Albert Ellis, dar si prin participari la diverse workshopuri si conferinte din tara si strainatate. Am dorit sa sa fiu, in primul rand, un bun practician, dar am avut si o experienta extrem de benefica in cercetarea stiintifica, care mi-a imbogatit abilitatile de practician. Nu in ultimul rand, experienta in organizarea si conducerea, din ipostaza de director executiv, a Clinicii Universitare de Psihologie Babes-Bolyai m-a ajutat sa devin psihologul si psihoterapeutul de astazi. Obiectivul meu este sa pot oferi fiecarei persoane care trece pragul cabinetului meu o solutie la problemele de natura psihologica sau sociala cu care se confrunta. Si imi doresc sa ofer o solutie reala, bazata pe cunostiinte bine fundamentate si cu efect de durata in timp. Mai mult decat atat, imi doresc ca, atunci cand pleaca pentru ultima data din cabinetul meu, persoanele cu care lucrez sa fie nu doar multumite ca si-au rezolvat probleme initiale, dar sa fie surprise de cat de multe au aflat despre ei insisi si cat de mult s-au schimbat si dezvoltat intre timp. Imi doresc sa fie increzatori in fortele proprii si sa indraneasca sa isi urmeze visele si obiectivele, indiferent daca le vor atinge pe toate sau doar pe unele. 

Vrei sa afli mai multe despre mine? Incearca linkurile de mai jos: 

Profil Facebook      Profil LinkedIn 

 

Raluca Zaharie Anton 

 

Oana Cobeanu